Skip to content

Cairn i Väst

Tidigare aktiviteter

 

 
Promenad runt Surtesjön 18 september
 
I härligt höstväder var vi 19 hundar med hussar och mattar som promenerade runt vackra Surtesjön.
Alla hundarna skötte sig exemplariskt och enligt rykten uppstod tycke mellan några medan andra höll koll så att flocken var samlad. Uno passade på att ta sig ett dopp under ett av stoppen vi gjorde på den sju kilometer långa promenaden. 
Signe, som var äldst i gruppen med sina tretton år, hängde med lätta steg med hela vägen.
 
Varmt tack till alla er som var med och bidrog till att vi fick en sådan trevlig tur!
 
 

 

10 september Trimträff på Partille Brukshundsklubb

Sex hundar med tillhörande människor träffades under avslappnade förhållanden för att trimma de fyrbenta och få tips och hjälp av varandra. Erfarna trimmare fanns på plats för att bistå med sin kunskap. Eventet uppskattades av såväl hundar som ägare, och kommer förhoppningsvis att kunna gå av stapeln igen i vår.

 

26 maj Tipspromenad i natursköna Navåsen, Marks kommun

Den 26 maj var vi ett härligt gäng på 20 Cairnisar med glada tvåbeningar som träffades för en promenad i väldigt vackra Navåsens friluftsområde.

Vi hade verkligen tur med vädret. Inget regn bara blåst.
Humöret var verkligen på topp hela promenaden och väl i mål smakade det gott med fika vid sjökanten .

Dagens top 3 presentades med en tjusig Cairnsiluett designad och tillverkad av Kimmo Ansas som skänkt de fina priserna. Alla hundar fick egen ”Give away” skänkt av dagens aktivitetsansvarig Marie Ansas som vi särskilt tackar som fixat allt på ett förträffligt vis ! Tror att vi gärna gör denna promenad till en tradition

 

 

 

 

Den 21 maj arrangerades en poängpromenad i Munkedal.

Trots att vädergudarna inte var på sitt bästa humör samlades tolv förväntansfulla hundar med hussar och mattar vid Bruksskolan i Munkedal för en promenad. Emelie Nicander och Niklas Karlsson hade ordnat kluriga frågor om både det ena och det andra utefter den 2,5 km långa slingan vi gick. Svårast var utslagfrågan: ”Hur många Frolic finns det i burken”, och vinnaren gissade rätt så när som på en enda Frolic!

Alla vovvarna fick fina presenter. Bland annat goda tuggben skänkta av Munkedals Kvarn.

Väl i mål samlades vi för trevligt umgänge och fika.
Tack, Emelie och Niklas, för det fina arrangemanget.

Emelie och Niklas

FIka och umgänge
prisutdelning

Årsmöte 2022

Den 3 april höll Cairn i Väst årsmöte på Marbogården utanför Alingsås.
Uppslutningen var stor och många åsikter och tankar vädrades. När mötet var över hade en helt ny styrelse valts in och den arbetar nu för att fortsätta föra klubben framåt i en positiv anda.