Kurser

Kurser

 

Lek & Relationskurs –

Bli ett team med din hund!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 16–17 september bjuder Cairn i Västtillsammans med Svenska Cairnterrierklubben in dig till en Lek & Relationskurs. En kurs då vi jobbar med kontakten och relationen mellan dig och din cairnterrier.

 

Under kursen arbetar vi med leken och glädjen i träning och i vardag. Vi arbetar med teamkänsla och fokus, fart och stadga. Vi tar avstamp i leken för att bygga en fin relation med hunden. Vi jobbar utifrån dig och din hunds förutsättningar och lägger nivån där den passar er. Vi kommer att leka mycket, våga lita på våra hundar, jobba med belöningsträning och diskutera vad en bra relation är.

 

Under två dagar kommer vi att arbeta praktiskt med våra hundar men också diskutera mycket. Ta med gott mjukt godis som hundarna gillar, mängder av leksaker, klicker om ni använder det och en mjuk filt som hundarna kan ligga på i pauserna.

 

Instruktör är Eva Fabricius som är utbildad lydnadsinstruktör inom Svenska Brukshundklubben. Eva håller kurser i spår, lydnad och agility och tränar och tävlar aktivt med sin cairn- och borderterrier. Kursen arrangeras av Cairn i Väst med stöd av Cairnterrierklubben och Studiefrämjandet.

 

Kostnaden för kursen är 800 kr per hundekipage inklusive mat (1 frukost, 2 luncher och en middag samt för- och eftermiddagsfika). För medföljande utan hund är kostnaden 350 kr inklusive mat. Vi försöker i möjligaste mån erbjuda specialkost om vi får reda på det vid anmälan men vid svåra allergier tar vi gärna en diskussion först, kontakta i så fall Line Odin.

 

Start: 16 september kl 10.00

Slut: 17 september kl 16.00

Var: Tånga Hed, Vårgårda

Antal platser: 20 hundekipage

 

Sista anmälningsdag är den 8 augusti. Anmälan sker till Line Odin och är bindande. När anmälan är bekräftad och anmälningsavgiften är inbetald till till postgiro 45 73 63-0 är platsen garanterad. Märk betalningen med namn och medlemsnummer.

 

Frågor angående kursen kontakta:

Eva Fabricius

Tfn: 0736-26 07 61

Mail: evafabricius@hotmail.com

 

Övriga frågor och anmälan kontakta:

Line Odin

Tfn. 0706-43 51 63

Mail: lineodin@gmail.com

 

Boende:

Det finns möjlighet att boka vandrarhem eller campingplats på Tånga hed http://www.tangahed.se/ Cairn i Väst har reserverat ett antal rum på vandrarhemmet t o m en månad innan kursen, uppge Cairn i Väst vid bokningen.