22 April Hundpromenad med tränings-fokus
Cairnpromenader 


Då det brukar komma många hundar vill vi av säkerhetsskäl inte att ni använder flexi-koppel och av hänsyn till hanhundarna uppskattar vi om löptikar stannar hemma.


22 april kl 10.30 Hundpromenad med tränings-fokus


Häng med på en promenad på två km runt Stora Långetjärnet där du får tips om hur du fysiskt kan stärka din hund på ett enkelt och roligt sätt. Hundfysioterapeut Jessica Axelsson från Tasspalatset visar oss hur vi kan använda naturen för att stärka hundens muskler och ge våra Cairns utmanande promenader.


Efter ungefär 1 halva promenaden kommer vi fram till ett vindskydd och en grillplats där det kommer finnas möjligheter att grilla korv för den som vill. Ta med mjukt och gott godis till hundarna och egen fika/grillkorv. Om era hundar är känsliga för avkylning så ta gärna med ett täcke att ta på dem under tiden vi fikar/grillar. 

Samling vid vändplanen vid långetjärn kl 10.30


Vägbeskrivning: Från E20 sväng av vid Kastenhofsmotet mot Härskogen (Landvetter). Tag tredje avfarten till vänster från Härskogsvägen in på Brunstorpsvägen och fortsätt ca 350 m och sväng sedan höger in på en skogsväg. När skogsvägen tar slut är ni framme vid vändplanen.


Kostnad 120 kr per hundekipage, betalas kontant eller med swish samma dag.


Föranmälan till Mia Carlsson senast den 7 april, mobil 0708452623, mail miacarlsson48@gmail.com
Aktiviteter med Cairn i Väst