Årsmöte Cairn i Väst

Den 19 januari 2020 höll Cairn i Väst årsmöte på Partille Brukshundsklubb. Innan årsmötet började fick deltagarna väcka geni-knölarna med en Quiz. Därefter förklarades Årsmötet öppnat av Ordförande Mia Carlsson. Läs merNågra punkter från Årsmötet
Vi kunde konstatera att 2019 var ett bra verksamhetsår, ett flertal aktiviteter såsom ringträning, viltspårs-KM, trimkurs och Cairnparty har genomförts. Ekonomin är god i klubben och styrelsen fick fortsatt förtroende.

2020 års styrelse är:
Ordförande Mia Carlsson
Kassör Line Odin
Sekreterare Åse Johansson
Ledamot Per-Olof Olsson
Ledamot Mia Ljung

Klick och trick

Årsmötet avslutades med en uppskattad och imponerande föreläsning av Maria Käll Lundman och Maggie som visade hur man med hjälp av klicker lär sin hund trick.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *