My Dog 3 – 6 januari 2020

Vi söker personer som är intresserade av att stå med sin cairnterrier i vår rasmonter på My Dog den 3 – 6 januari 2020. Hundarna som står i montern skall vara över ett år och de får inte vara klippta.
Varje dag är indelad i tre pass, kl 09-12, 12-15 samt 15-17. Vid varje pass behöver vi två personer och två hundar, vid mittenpasset är det också är tänkt att ett hundekipage skall kunna gå ifrån för att delta i rasparaden i Stora ringen kl 14. Vi planerar bemanningen så att det alltid finns en med erfarenhet vid varje pass men ser gärna nya ansikten i montern också.
Kan du tänka dig att tillbringa några timmar på Svenska mässan och informera om  vår härliga ras så skicka ett meddelande till styrelsen@cairnivast.se med information om vilken tid som passar dig bäst och ålder och kön på hunden/hundarna du har med dig. Vi behöver också veta ditt mobilnummer och adress så att vi kan skicka ut inträdesbiljetter till dig.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *